Τρίτη 28 Μαΐου 2013

3 Tips για ένα δέρμα έτοιμο για την παραλία

gynaika-omorfia-derma-swma-paralia-386Οι εξορμήσεις προς την παραλία έχουν ήδη ξεκινήσει και εσείς αισθάνεστε πως δεν είστε έτοιμη για να αποκαλύψετε το σώμα σας; Μην ανησυχείτε, διότι εμείς σας έχουμε βρει μερικά tips για να κάνετε το δέρμα σας να λάμπει στις παραλίες.
Πάρτε το χρόνο σας όταν κάνετε αποτρίχωση. Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό πράγμα για όταν ετοιμάζεστε να βγείτε στην παραλία. Μη φτάσετε τελευταία στιγμή να κάνετε αποτρίχωση, διότι το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε με μικρά αιματώματα( εάν κάνετε κερί) ή πληγές( εάν χρησιμοποιείτε ξυραφάκι). Προσοχή λοιπόν στην αποτρίχωση.
Κάντε απολέπιση σε όλο σας το σώμα. Μην ξεχνάτε πως η απολέπιση διώχνει όλα τα νεκρά κύτταρα και κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό και καθαρό. Γι αυτό λοιπόν μην κάνετε απολέπιση μόνο στο πρόσωπο, αλλά να κάνετε και σε όλο το σώμα. Έτσι το δέρμα σας θα λάμπει συνεχώς.
Μην ξεχνάτε τα πόδια σας. Τα πόδια σας πρέπει να απολεπιστούν αλλά και να ενυδατωθούν. Να χρησιμοποιείτε συχνά ελαφρόπετρα και να βάζετε σχεδόν κάθε βράδυ μια ενυδατική κρέμα για τα πόδια. Έτσι οι φτέρνες σας θα είναι μαλακές και τα πόδια σας έτοιμα να βγουν στον ήλιο.

myworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου