Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Relax

mallia agxos-386jpgΌλα πάνε στραβά και τα νεύρα σας πάνε να σπάσουν; Μην πανικοβάλλεστε! Σύμφωνα με τον συγγραφέα Γκάμπριελ Μάντερ του βιβλίου «Distraction», υπάρχουν εύκολοι τρόποι που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βάλετε τα νεύρα σας... στη θέση τους.
1. Σκεφτείτε κάτι άλλο. Όταν έχουμε νεύρα, μας είναι αδύνατο να σκεφτούμε κάτι άλλο εκτός από την αιτία που τα προκάλεσε. Αν όμως κάνετε εύκολες «εγκεφαλικές ασκήσεις», είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε με την ηρεμία που μπορούν να σας επιφέρουν. Για παράδειγμα, προσπαθήστε να θυμηθείτε τις ημερομηνίες γέννησης των φίλων σας ή τον αριθμό του τηλεφώνου τους.
2. Θυμηθείτε πως τα καταφέρατε την προηγούμενη φορά που βρεθήκατε σε παρόμοια θέση. Πολλοί από εμάς, σε μια κρίση άγχους είναι πιθανόν να μπερδέψουμε τα συμπτώματά της, που προέρχονται από την αύξηση των επιπέδων της αδρεναλίνης στο σώμα μας, με κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Αυτό όμως δεν μπορεί παρά να χειροτερέψει την κατάσταση καθώς έχουμε κάτι παραπάνω να μας προκαλεί ένταση. Αν όμως σκεφτείτε ότι και στην προηγούμενη κρίση άγχους δεν πάθατε κάτι σοβαρό, θα σας είναι πιο εύκολο να ηρεμήσετε.
myworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου