Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ένα παντοδύναμο καθαριστικό…στο ψυγείο σας!

Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε στο ψυγείο μας τουλάχιστον ένα αναψυκτικό τύπου cola του οποίου την ετικέτα δεν εχουμε διαβάσει ποτέ παρά μόνο ξέρουμε ότι έχει 0 θερμίδες και πολλές φυσαλίδες που γαργαλάνε τον ουρανίσκο μας!

Μάθετε λοιπόν ότι καταναλώνετε ένα από τα πιο αποτελεσματικά καθαριστικά, παντοδύναμο, ισχυρό ακόμα και στους πιο επίμονους λεκέδες.

Αυτό το άρθρο έχει ως σκοπό να σας δείξει τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το αναψυκτικό στην καθημερινότητα σας!

Πάγος στο παρ-μπριζ του αμαξιού σας: Γιατί να παιδεύεστε να τρίβετε αρκετή ώρα και να σπαταλάτε ζεστό νερό; Απλά ρίξτε ένα κουτάκι απο το αγαπημένο σας αμαψυκτικό και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Τσίμπημα μέδουσας: Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι άμα ουρήσουμε στο σημείο του τσιμπήματος θα έχουμε άμεση ανακούφιση, όχι και τόσο βολικό όμως έτσι; Μισό κουτάκι αναψυκτικού πάνω στην πάσχουσα περιοχή αρκεί για να σας ανακουφίσει.

Τα αναψυκτικά αυτά περιέχουν κιτρικό οξύ. Η καλύτερη λύση για να καθαρίσετε τα τζάμια σας. Ρίξτε λίγο πάνω στα τζάμια και με ένα βρεγμένο πανί δείτε τα να λάμπουν σε λίγα λεπτά.

Η σκουριά και η βρωμιά που μαζεύεται γύρω από την μπαταρία του αυτοκινήτου σας μπορεί εύκολα να φύγει με την χρήση του αγαπημένου σας αναψυκτικού. Απλά ρίξτε λίγο πάνω στην μπαταρία, περιμένετε λίγα λεπτά και σκουπίστε με ένα πανί, και η μπαταρία σας θα είναι σαν καινούρια.

Εντομοκτόνο: Αν τα ζουζούνια στον κήπο σας σας ταλαιπωρούν κεράστε τα λίγο από το αγαπημένο σας αναψυκτικό. Γεμίστε ένα μικρό δοχείο με το αναψυκτικό και αφήστε το σε μά γωνία στον κήπο σας. Η ζάχαρη που περιέχει θα προσελκύσει τα ζιζάνια και το οξύ του θα τα εξολοθρέψει. Είναι εξίσου αποτελεσματικό και σε κατσαρίδες.

Τουαλέτα: αποδεδειγμένα δεν υπάρχει πιο αποδοτικό καθαριστικό τουαλέτας από το αγαπημένο σας αναψυκτικό. Χίστε ένα κουτάκι στην λεκάνη και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Τραβήξτε το καζανάκι και δείτε και τους πιο επίμονους λεκέδες να εξαφανίζονται και να αφήνουν μία αστραφτερή και καθαρή τουαλέτα.

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που καταναλώνετε και δώστε στον εαυτό σας αυτό που του αξίζει, και αυτό είναι μόνο το καλύτερο!

Με τιμή.

Παπαγγέλου Αλέξανδρος.

Msc Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος.

Master Practitioner skills for Eating Disorders and Obesity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου