Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΣΟΚ - Πέθανε το γνωστό μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη.


Πέθανε το γνωστό μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη. Η είδηση έχει σοκάρει όλο τον κόσμο της showbiz. Η 29χρονη Γιάννα παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι φίλοι της γνώριζαν το Γολγοθά της.

Το χαμόγελο της μελαχρινής καλλονής Γιάννας Χατζημιχάλη που είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate 2005, έσβησε για πάντα..
σήμερα το πρωί 10 Απριλίου 2012, από την επάρατη νόσο, μετά από δύο χρόνια μάχης που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Πέθανε μόλις στα 29 της χρόνια.

Η άτυχη Γιάννα Χατζημιχάλη ξεκίνησε ως μοντέλο από το Ciao ANT1 και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της είχε δουλέψει με την Ρούλα Κορομηλά στον Alpha, στο “10-2” στη ΝΕΤ, στη σειρά “Ελλάς το Μεγαλείο σου”, στην “Νταντά” και στον “Όμορφο κόσμο το πρωί”. Επίσης το 2005 είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπλήρωματικής Playmate.


Πέρα από το μόντελινγκ, η μεγάλη αγάπη της Γιάννας Χατζημιχάλη ήταν η υποκριτική και το θέατρο. Πέρσι, μάλιστα, έκανε και το όνειρό της πραγματικότητα και κλήθηκε να ενσαρκώσει ένα ξεχωριστό ρόλο στη θεατρική σκηνή.


Στην παράσταση “Η φάκα” που είχε προγραμματιστεί να ανέβει στο θέατρο “Αθηνά”, η Γιάννα Χατζημιχάλη είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο “Σάρα Τζέσικα”, μέσα από τον οποίo θέλησε να αναδείξει το ταλέντο της.

Η Γιάννα Χατζημιχάλη πέθανε νωρίς και η οικογένειά της συγκλονισμένη έστειλε στους φίλους της το ακόλουθο μήνυμα:

“Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ! ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΑΥΡΙΟ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:30, ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ Γ’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΙΣ 15:30.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ”



tragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου